Публикации

Оферти за лято 2020 Анталия - почивка на море в Турция

Изображение
Анталия е живописен град в Турция , заобиколен от високи планини и административен център на едноименния вилает. Град Анталия е разположен на средиземноморското крайбрежие на югозападна Турция и има население над 775 хиляди жители, което през лятото става няколко милиона заради туристите от цял свят. Анталия Турция притежава уникална природа - съчетание между кристално чисто море и красотата на планината Торос, привлекателни плажове - и невероятна атмосфера - множество нощни клубове, барове, ресторанти, кафенета и исторически забележителности в околностите. Градът е известен не само в Турция, но и в целия свят с първокачественото обслужване в заведенията и ултра ол инклузив хотелите, гостоприемността на местното население и кристално чистото море. Всички тези черти, множеството туристически забележителности и централното й разположение на Турската Ривиера правят района топ туристическа дестинация за евтини почивки през лятото, както и близостта й с топ курортите Белек , Ал

Анталия All Inclusive почивки със самолет лято 2020 в Турция

Изображение
Анталия - перлата на Турция - е предпочитано място за евтина почивка със самолет през лято 2019 от хиляди туристи от цял свят, включително и от България. Все повече българи предприемат евтини самолетни и автобусни почивки на база Ultra All inclusive и All inclusive именно в Турция с евтини оферти и различни промоции на ниски цени при ранни записвания. Курорта е световно призната топ дестинация заради невероятното съчетание на кристално чисто море , уникална природа и разнообразни местни забележителности, първокласно обслужване и сравнително евтини цени в повечето хотели на Турция:

Анталия Турция оферти и цени на хотели

Анталия в Турция е може би една от топ 20 най-красиви дестинации в цял свят. Тя е изключително красив курорт, който благодарение на туризма се е превърнал в допълнителен двигател за икономиката на Турция . Всяка година дестинацията е посещавана от стотици хиляди туристи от цял свят предимно заради многобройните оферти за ранни записвания и евтините цени на Ultra all inclusive и All inclusive пакетите за почивка. Пътуването дотам от България се осъществява с чартърни полети със самолет предимно от София и Варна с предварителна резервация, като в много редки случай се предлагат и екскурзии дотам и с автобус.